een greep uit onze

diensten

aanleg

sierbestrating

bestrating is er een vele soorten en maten. maar ook in velen patronen of verbanden. 

Bestrating vinden we terug in elke tuin. Een mooie grote tegel voor het terras of een gebakken klinker voor het pad naar de schuur.

Het aanbrengen van sierbestrating vraagt kennis en vaardigheid. Niet alleen het type bestrating maar ook de juiste ondergrond en de afwerking van het geheel zijn bepalend voor het eindresultaat.

Hoveniersbedrijf klein-boskoop werkt met vakbekwaam personeel met oog voor detail. Wij streven altijd naar perfectie, en zijn alleen tevreden met een perfect eindresultaat.

aanleg

schutting

een schutting is een perfecte erf afscheiding tussen u en uw buren. schuttingen zijn er in diverse soorten maten en materialen. 

Wij plaatsen alle soorten schuttingen en gebruiken uitsluitend producten van hoge kwaliteit. Zodat u verzekerd bent van een schutting met een lange levensduur. 

Of het nu gaat om een zachthouten schutting, een hardhouten schutting of een schutting met betonpalen. Wij plaatsen het. 

Plaatsen

blokhut / overkapping

de tuin wordt steeds meer een verlengstuk van uw woning. Buiten leven en genieten word steeds belangrijker. een mooie overkapping zorgt ervoor dat u ook op die natte zomer avond heerlijk van de tuin kunt genieten.

Wij plaatsen zowel blokhutten als overkappingen. Tuinhuizen en veranda’s. Blokhutten zijn er tegenwoordig in heel veel soorten en maten. Zo is er altijd wel een blokhut of overkapping die voldoet aan uw wensen.

Maar ook wanneer een standaard oplossing niet voor u is weggelegd kunt u reken op hoveniersbedrijf klein-boskoop. Want ook voor een maatwerk oplossing staan wij graag voor u klaar.

onderhoud

snoeien

de planten in de tuin hebben onderhoud en liefde nodig. wanneer een plant op de juiste manier wordt verzorgd en onderhouden zal deze op zijn mooist zijn. 

Het verzorgen en onderhouden van beplanting is één van onze velen kwaliteiten. Wij maken van een oerwoud een prachtig park. We snoeien de planten op de juiste wijze en op het juiste moment. 

Wij maken gebruik van het juiste gereedschap waardoor het resultaat altijd perfect is. Wanneer wij na uw tuinonderhoud bij u wegrijden. Hoeft u enkel nog liefdevol tegen uw beplanting te praten. 

onderhoud

watergeef systemen

Het water geven van de planten is een klus die zeker op de warme dagen nogal eens wat tijd in beslag kan nemen. de tijd die je hieraan kwijt bent wil je natuurlijk veel liever besteden met familie of vrienden onder het genot van een lekker hapje en een drankje.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van Gardena watergeef systemen. Deze systemen nemen de taak van het water geven voor u uit handen. Zodat u enkel nog hoeft te genieten van uw tuin. 

De systemen geven de tuin op vaste momenten water. Ook vanaf afstand uw watergeef systeem inschakelen behoort te de mogelijkheden. Hiervoor heeft Gardena de smart serie. Dit stuurt u eenvoudig aan vanaf uw mobiele telefoon.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

UITERAARD KUNT U ONS OOK BELLEN

070-3194575

INFO@KLEIN-BOSKOOP.NL